Postavke
kolačića

Čestitke gradonačelnika Novalje Ivana Daba u prigodi Međunarodnog dana žena

Danas, obilježavajući Međunarodni dan žena, želim uputiti iskrene čestitke svim ženama, posebno ženama Grada Novalje.

Danas slavimo vašu snagu, mudrost, hrabrost i beskrajnu predanost kojom obogaćujete naše živote, obitelji, radna mjesta i cijelu našu zajednicu.

Vaš doprinos u svim aspektima društvenog života neizmjerno je važan, a vaša empatija, ljubav i podrška čine temelj na kojem se gradi snažnija i pravednija budućnost za sve nas. Neka ovaj dan bude podsjetnik na sve izazove s kojima se žene suočavaju svakodnevno, ali i na potrebu za nastavkom borbe za jednakost, poštovanje i priznanje zasluženo za svaku ženu.

U ime Grada Novalje i svoje osobno ime, zahvaljujem vam na vašem neumornom radu, ljubavi i inspiraciji koju pružate. Želim vam sretan Međunarodni dan žena, dan pun radosti, poštovanja i ljubavi.

Neka svaki dan bude prilika da slavimo vaša postignuća i pridonosimo izgradnji svijeta u kojem će svaka žena biti cijenjena i poštovana.

Ivan Dabo, gradonačelnik Grada Novalje

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrsni doručak u Senju

Pavlinski trg1.travnja 2024.g. od 09:00 sati Turistička zajednica grada Senja i Boutique hotel Bura 45ºN organiziraju Uskrsni doručak u Senju kako bi sa svojim sugrađanima

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video