Postavke
kolačića

ČUDO POD VELEBITOM Nezavisna lista općine Karlobag podržava najvećeg ličkog post ratnog političkog profitera političkog gubernatora Darka Milinovića

Čuda se događaju u općini Karlobag. Kao što smo i najavili u prethodnoj objavi želimo vas obavijestiti o našim sljedećim potezima. Uvijek smo bili transparentni i javno pokazivali svoje stavove pa će tako biti i ovaj put. Naime poslije održanih unutarstranačkih izbora u HDZ-u dobili smo poziv na sastanak od strane nezadovoljnih protukandidata trenutnom načelniku. Odazvali smo se sastanku jer smatramo da je jedini način da se stanovnici općine više ne razdvajaju politički, te da pokažemo kako dojučerašnji politički protivnici, kada ima volje za dobrobit cijele općine, mogu sjesti za stol i dogovoriti se o glavnim točkama razvoja same Općine Karlobag.

IDOL POSTAO NAJVEĆI LIČKI POSLIJERATNI POLITIČKI PROFITER

Bilo je lijepo vidjeti da, kada se makne stranačka stega i podjele koje se rade da bi neki pojedinci lakše vladali, možemo svi normalno funkcionirati i „svađati“ se tko ima bolju ideju za razvoj same općine. Sastanku su nazočili prvi načelnik i utemeljitelj HDZ-a Karlobag gosp. Željko Dokozić, bivši načelnik gosp. Ivica Bačić, gosp. Marinko Naglić također jedan od utemeljitelja HDZ-a Karlobag, naši članovi te župan dr. Darko Milinović. Dr. Milinović nam je obećao dati punu podršku u svim projektima koji su za dobrobit općine i njezinih stanovnika. Svi koji su bili nazočni shvaćaju u kakvoj se situaciji nalazi općina, te da bi daljne podjele u društvu značile produbljivanje katastrofalnog stanja nastalog samovoljom jednog čovjeka. Sa naše strane uvijek ćemo biti otvoreni za razgovor i za pomoć svima koji misle na opće dobro, to je i razlog našega osnutka. Dr. Milinović je predložio da nas okupi u platformi stranke LiPO i da tako izađemo na lokalne izbore s tim da odaberemo tko će biti kandidat na izborima što smo i učinili. Na prijedlog gosp. Željka Dokozića i gosp. Marinka Naglića jednoglasno je prihvaćen gosp. Ivica Bačić – Prki. Nikakvih pritisaka nije bilo niti za učlanjenjem niti bilo što drugo osim razvoja kako općine tako i županije Ličko- senjske, tako da nam se takva platforma svidjela. Kao što smo i prije rekli, sami možemo vrlo malo promijeniti, ali svi skupa možemo učiniti da prestanu podjele i svađe uzrokovane politikom i zajedno krenemo u realizaciju usvojenih ideja, gdje će stanovnici uvijek naći otvorena vrata i pomoć u rješavanju svojih problema, jer vlast je tu da služi narodu, a ne obrnuto.Uskoro ćemo izaći sa jakim programom za sve žitelje i dijelove općine, a posebno nas veseli činjenica da smo okupili veliki broj mladih i nestranačkih simpatizera koji nam pomažu svojim idejama. Smatramo da je zadnji čas da promjenimo lošu putanju općine koja iz godine u godinu tone sve dublje, o čemu smo konstantno ove četiri godine davali konkretne primjere. Mislimo da svi ljudi koji žive tu to znaju, osim pojedinaca koji žmire jer imaju itekako veliku korist od Općinske blagajne i sredstava koja se troše netransparentno što vam dokazuje ocjena 0 bodova od mogućih 5 koliko je dobila naša Općina za transparentnost proračuna. Kao što smo i obećali naši, članovi ma kako dijelovali politički, vodit će se jedino željom za opće dobro i stvaranju kvalitetnije klime i društva pogodnijeg za život svih stanovnika , ističu u NL Općine Karlobag koji su se bore protiv kriminala u općini a podržavaju najvećeg ličkog poslijeratnog političkog profitera župana na odlasku Darka Milinovića.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video