Dabo Karaha je kasno shvatio da mu druženje i politički paktovi sa Milinovićem mogu donijeti samo poraz

Ante Dabo Karaha gradonačelnik Novalje na odlasku kasno, prekasno je shvatio da mu druženje i politički paktovi sa Darkom Milinovićem ne mogu ništa dobroga donijeti, samo poraz.

Uz skrivanje diplome iz Bosne i umiješanost u kriminalne afere u Novalji Dabi Karahi iduće nedjelje 30.svibnja i pakt sa Milinovićem kumovati će odlasku sa mjesta gradonačelnika Novalje.

Nije Dabo Karaha jedini koji je ušao u politički pakt sa Milinovićem, ima i drugih zavedenih u županiji koje je koštala kaolicija sa Milinovićem, a neke će tek u nedjelju koštati.

MILINOVIĆEVA TORTA JE SKUPA I OPASNA

Od prvog dana kada su se “slizali” mnogi su smatrali da taj brak iz interesa neće dugo trajati i da nema budućnosti i sa aspekta što su Dabo Karaha pljuvali godinama jedan po drugome, Milinović nije dozvolio Karahi da se vrati u HDZ, a Karaha je na kampanji protiv Milinovića 2013.godine postao gradonačelnik Novalje.Tortu pomirenja Karaha i Dado sa karakterom vrlo brzo su pojeli, a za raskid “ljubavi” sigurno neće plakati Karaha koji kada je god doveo Milinovića u Novalju gubio glasače koji pamte Milinovića kada je u Novalju dolazio bukati, rikati, rušiti Karaha. Karaha je kasno Milinovića maknuo sa svojih plakata, da nije nikada ulazio sa Milinovićem u savez možda bi imao neku šansu.

Podijelite sadržaj