Postavke
kolačića

DADINO PROLJEĆE Trebao je kao politički mrtvac oživjeti, a postao je komentator !

Svijetla parlamentarnih izbora su se ugasila. Hrvatska broji političke pobjednike i gubitnike. Na burnim parlamentarnim izborima obećavano je svašta, a najavljivano je moguće uskrsnuće nekih političkih mrtvaca, no čine se da se nakon rezultata parlamentarnih izbora niti jedan nije digao, ikako su mnogi pokušali. Jedan od onih koji trebao biti ” uskrsla politička zvijezda ” je lički politički Gubernator i poslijeratni politički profiter Darko Milinović koji na kraju nije niti izašao na parlamentarne izbore i bio tek politički promatrač -glasač, gledatelj i komentator izbora, pa je time opravdao onu staru da mali ljudi komentiraju događaje, a oni velike žive ideje!.

IMAO JE DOBRE PROCJENE DA BI SE NA IZBORIMA IZBLAMIRAO !

Milinović je po medijima uoči parlamentarnih izbora najavljivao svoj veliki politički povratak u vrh nacionalne politike baratajući sa 10 000 glasova, no nije imao hrabrosti ući u politički ring, pa je lipo mnoge iznenadio i ispalo je da je politički kukavica, iako treba razumjeti da je posljednji predsjednik Titove omladine u Gospić dobro procijenio svoje šanse i izbjegao političku blamažu, pa mu je nakon rezultata izbora ostalo da se kao mnogima divi primjerice izbornom rezultatu svoga nasljednika na mjestu župana Ličko senjske županije Ernesta Petrya koji je ušao u novi saziv Sabora RH i dobio na svoje ima čak 3 000 glasova od čega polovicu u Gospiću. Da ne bude i dalje politički kukavica Milinović već uskoro ima novu šansu da testira svoju političku snagu na izvanrednim izborima za gradonačelnika Gospića. Biti će veliko iznenađenje ako se kandidira jer i dalje živi po onoj staroj, ako misliš pobijediti ne smiješ izgubiti!.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj
Play Video