Postavke
kolačića

Dan Općine Saborsko i blagdan sv. Ivana Nepomuka

𝟏𝟔. 𝐬𝐯𝐢𝐛𝐧𝐣𝐚 Općina Saborsko svake godine svečano obilježava svoj dan i blagdan svog nebeskog zaštitnika, svetog 𝐈𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐍𝐞𝐩𝐨𝐦𝐮𝐤𝐚.

Ovaj dan je poseban za sve stanovnike jer se sjećaju povijesti i tradicije svoje zajednice, kao i onih koji su dali svoje živote za slobodu domovine.

S početkom u 10.30 sati odat ćemo počast paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća kod Spomenika žrtvama Domovinskog rata, nakon čega slijedi sveta misa u 11 sati u crkvi sv. Ivana Nepomuka. Svečana sjednica prema rasporedu je u 12.30 u Domu kulture i vatrogastva.

𝐒𝐮𝐭𝐫𝐚, 𝟏𝟕. 𝐬𝐯𝐢𝐛𝐧𝐣𝐚, dan je rezerviran je za druženje i zabavu uz Tamburaški sastav Boemi u Domu kulture i vatrogastva s početkom u 19 sati!

U povodu Dana općine Saborsko, želimo izraziti iskrene čestitke svim stanovnicima! Također, upućujemo srdačne želje za imendan svima koji nose ime Ivan ili neku od njegovih inačica.

Podijelite sadržaj
Play Video

HDZ uvjerljivo na prvom mjestu

CROBAROMETAR: HDZ i dalje uvjerljivo na prvom mjestu, s čak 11 postotnih poena prednosti nad posrnulim SDP-om! Prema istraživanju NOVE TV, prvom nakon Europskih izbora

Podijelite sadržaj

Blagdan Sv. Petra i Pavla na Stolcu

Udruga za očuvanje i promicanje kulturnih i prirodnih vrijednosti kraja “Petrova Stolac” poziva Vas dana 29. lipnja 2024. godine na obilježavanje blagdana Svetog Petra i

Podijelite sadržaj

Autentični hrvatski suveniri iz Kutereva

Dario Pupilj iz Kutereva vlastitim rukama izrađuje različite suvenire. U izradi suvenira potrebna su tri ključa, znanje, ljubav prema drvetu i strpljenje.  Drvo je materijal

Podijelite sadržaj
Play Video