Postavke
kolačića

Dan planeta Zemlje

Danas slavimo dan našeg planeta Zemlje kojim obilježavamo sve one pozitivne inicijative i projekte za očuvanje prirode i okoliša te održivosti! Danom planeta Zemlje ističe se jedan od značajnih ciljeva u borbi s plastikom s kojim se zahtjeva smanjenje proizvodnje svih oblika plastike za 60% do 2040. godine.

U Parku doprinosimo svjesnosti o očuvanju okoliša od plastike te smo na lokacijama u blizini bistroa, stanica za panoramska vozila i elektro brodova postavili koševe za razdvajanje otpada te uveli biorazgradivu ambalažu za posluživanje u manjim ugostiteljskim objektima. Potičemo naše posjetitelje da i sami smanje upotrebu plastične ambalaže, imaju na umu razdvajanje otpada te koriste višekratnu ambalažu, a uz što manje plastike uživaju u obilasku Nacionalnog parka Plitvička jezera! 🌍♻️

Više na: https://np-plitvicka-jezera.hr/planet-vs-plastika-dan…/

Podijelite sadržaj
Play Video

GOSPIĆ Što je Narko kartel ?

Posljednje vrijeme u Gospiću se mnogi pitaju što je Narko kartel !. Narko kartel je kriminalna organizacija čiji je glavni cilj omogućavanje i kontroliranje operacija krijumčarenja droge.

Podijelite sadržaj

Europski dani arheologije u Gradskom muzeju Senj

GRADSKI MUZEJ SENJ priključio se obilježavanju EUROPSKIH DANA ARHEOLOGIJE 2024.izložbom NUMIZMATIČKE ZBIRKE GMS-a. Pozivamo Vas da nam se pridružiteu Gradskom muzeju Senj:14. lipnja 2024. (petak):

Podijelite sadržaj

Zeleni sajam na obali rijeke Like

Zeleni sajam ove godine na obalu rijeke Like donosi nove sadržaje i radionice. Zelena kućica Radionica filcanja vune; Radionica izrade glinenih predmeta; Jahanje Potpuno drugačija

Podijelite sadržaj
Play Video