Postavke
kolačića

Dani ljubavi na Plitvičkim jezerima

Predivna, velikodušna, neobjašnjiva i jača od svega, ljubav je uvijek razlog za sreću. Podijelite ovaj prekrasan osjećaj sa svojom voljenom osobom i iznenadite ju romantičnim bijegom u idilu Plitvičkih jezera. U ovom impresivnom šumskom okruženju, uz šum slapova i šetnju kraj smaragdnih jezera, obogatite svoju ljubavnu priču i stvorite zajedničke nezaboravne trenutke za pamćenje.

Za vas smo ovog Valentinova pripremili pakete s jednim ili dva noćenja s doručkom i večerom u hotelu Jezero, koji uključuju ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera, bocu pjenušca u sobi, jednu romantičnu večeru s pićem dobrodošlice u restoranu Lička kuća i kasnu odjavu iz hotela (do 12:00 sati). Ovisno o vašim preferencijama, za dodatno opuštanje osigurali smo vam 30 % popusta na masažu u hotelu Jezero te 20 % popusta na jahanje na obližnjem ranču Terra.

Stoga, posjetite nas, jer ljubav je u zraku na Plitvičkim jezerima! ❤️

Rezervirajte svoj odmor na: https://np-plitvicka-jezera.hr/dani-ljubavi-na…/

Podijelite sadržaj
Play Video

4. Večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13. srpnja s

Podijelite sadržaj
Play Video