Postavke
kolačića

Del Boy Gospića – sam protiv svih !

Prije su ga u javnosti zvali lički Gubernator, lički Putin, Sanaderov kerovođa, u kampanji za novog gradonačelnika Gospića jedno od tri kandidata Darko Milinović zovu ” Del Boy” koji vodi kampanju “sam protiv svih”.

Najprije je krenuo u kampanju turbo plakatiranjem grada gdje svaka bukva u Gospiću dobila njegovu staru sliku osvježenu novim zamjenikom.

Kiša je saprala sa bukava sve plakate, pa su komunalci danima imali posla ostatke baciti u smeće. Drugi dio kampanje gospićkog “Del Boya” vodi se iz nekog podruma, neki kažu iz bolnice, a neki kažu iz vile. Sam Bog zna gdje je tajna lokacija odakle šalje poruke. Obraćanje Gospićankama i Gospićanima na društvenim mrežama izgleda kao da lički Kralj abortusa kako su ga prozvali mediji za vrijeme dok je bio Sanderov kerovođa javlja iz Ukrajine iz nekog skloništa dok sirene sviraju opću opasnost i biračima u Gospiću šalje poruke da je u Gospiću opća opasnost ili poplave .

DEL BOY I CRVENA ZVEZDA

Kampanju vodi i preko mobitela , gdje saziva sve od kojih ima broj i traži da iduće nedjelje ne ručaju nego da idu na birališta i daju mu glas. Očekivano nisu pošteđeni niti protukandidati koje putem obraćanja iz “bunkera” pokušava kod birača prikazati kao loše, i da je on “Del Boy Gospića”. Sastavni dio kampanje je obilazak birtija sa svojim zamjenikom gradskim dečkom koji je prije rata bio strastveni navijač Crvene Zvezde. Masovnijih skupova Milinović nema poput onih što ima jedan od protukandidata Joso Vrkljan, pa cijela kampanja Gospićkog ” Del Boya!, već je sagorjela, ostala je još idući tjedan da u svome nenadmašnom stilu na protukandidate nabaca što više blata kako bi pokušao opravdati projekt “Prašina ” i izvesti seriju Mućke 5 do 12, kada noć pada u podne.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video