Divljaštvo na Cvituši: Pijani nasilnici iz Gračaca vlasniku slomili ruku, uništili inventar i kasu

Divljaštvo je proteklog vikenda zabilježeno na poznatom ličkom izletištu Cvituša u Lovincu. Hrvoja Račića, vlasnika izletišta u nedjelju rano u jutro napala su i teško ozlijedila trojica mlađih divljaka iz susjednog Gračaca koji su mu uz druge ozljede slomili ruku.

Policija u Gospiću je brzo reagirala i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnjak iz Gračaca počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.On se sumnjiči da je u nedjelju, 21. siječnja oko 2 sata ispred ugostiteljskog objekta u Lovincu, ničim izazvan fizički napao 51-godišnjaka iz Lovinca i teško ga ozlijedio.

Policija je nastavila kriminalističko istraživanje s obzirom da je istu noć više osoba pod utjecajem alkohola uništilo inventar u izletištu a nasilnici nisu ostali dužni niti kasi. Nije poznato jesu li nasilnici i razbijači iz Gračaca od prije poznati policiji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

¸VRH Blaženka će tužiti Slobodnu liku

Darko Milinović, poslijeratni politički profiter početkom 2008.godine kao Ministar u Vladi RH u svoju Imovinsku karticu prijavio je uz drugo i Dionice Lavčević koje je tada posjedovala njegova

Podijelite sadržaj

Balet na velikim visinama Brinja

Brinje je naselje u sjeverozapadnom dijelu Like te općina u Ličko-senjskoj županiji, smještena u Brinjskom krškom polju u sjeverozapadnom dijelu Gackog polja u brinjskoj zavali,

Podijelite sadržaj
Play Video