Postavke
kolačića

Dječja olimpijada u Novalji

Ozarena lica naših najmlađih sportaša veselo će obasjati sportsku dvoranu (OŠ A.G.MATOŠ) u srijedu, 15. svibnja 2024. godine od 10:15 sati. Dijete koje žari od uzbuđenja je i naš dječji vrtić koji je ove godine domaćin nezaboravnog događaja – Olimpijskog festivala dječjih vrtića na području Ličko-senjske županije!

Uzbuđenje raste jer će se naši mališani natjecati u pet raznolikih disciplina: trčanju na 50 metara, skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice u dalj, štafeti na 4 x 25 metara te malom nogometu. Ovo će biti prilika za naše mališane da pokažu svoje sportske vještine, ali i da uživaju u natjecateljskom duhu i zajedništvu.

Pozivamo sve vas da nam se pridružite u što većem broju i podržite naše najmlađe u njihovim sportskim podvizima. Neka vaša podrška bude vjetar u leđa našim malim olimpijcima dok hrabro koračaju prema sportskim izazovima.

Podijelite sadržaj
Play Video

Dječji ljetni kamp na otoku Prviću

Danas je ekipa osnovnoškolaca otputovala na otok Prvić. Ljetni kamp započeo je Svetom misom u 11:00 sati u Župi Presvetog Trojstva Otočac. Nakon mise uslijedilo

Podijelite sadržaj
Play Video