Postavke
kolačića

Dječji vrtić Tratinčica iz Brinja sudjelovao u projektu Ininog Zelenog pojasa

U restoranu Botanist u Zagrebu, 22. svibnja 2024. godine održana je svečana ceremonija dodjela nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za 2024. godinu.

Od 158 prijavljenih projekata, stručni žiri odabrao je njih 15, a među izabranim projektima je i projekt Dječjeg vrtića Tratinčica „Zelenije Brinje“.

Zelenije Brinje – projekt obuhvaća razvoj zelene infrastrukture s ciljem krajobraznog oblikovanja i uređenja zelenih površina oko dječjeg vrtića Tratinčica. Dječji vrtić Tratinčica pohađa 35 djece koji se kroz igru educiraju o važnosti zelene infrastrukture te smanjenju onečišćenja okoliša.

Projektom se planira sadnja lipa i kuglastog bagrema što će omogućiti nesmetan boravak djece za vrijeme igre na otvorenom prostoru. Realizacija projekta provest će se tijekom lipnja, a sudjelovat će djeca i djelatnici vrtića kao i volonteri.

Zahvaljujemo INI što je prepoznala naš projekt, a mi ćemo povjerenje opravdati i nastaviti provoditi ekološke aktivnosti, sve u cilju – Zelenije Brinje.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video