Postavke
kolačića

Do kada je Jadra kadra ?

Pitate se tko sve Darku Milinoviću piše svake noći oko ponoći jedan tekst, ali i sve ostale. Iako Milinović ima u Zagrebu pisaca, ne može se bez lica mjesta i terena sastaviti članak koji će držati medijsku žar. Uz samog Milinovića glavni je pisac ostala Jadranka Peinović Jadra koja je kadra raditi sve što naredi sam Milinović koji je Peinović prije nekoliko godina ciljano zaposlio sa Veleučilišta Nikola Tesla u županiju da odrađuje poslove, pa već se prepoznaje rukopis Smiljančanke koja već godinama odrađuje vrlo prljave poslove za Milinovića, koji ima puno više ljudi u Gospiću koju su za baklje, autobus revoluciju, za igru osjećaja, nego za pisanje članaka u kojima se blati politički protivnici i muti politička bara, pa je Peinović vrijedna lavica.

ISPEKLA ZANAT U INTERNET SEKTI

Nekada je Peinović bila i članica Internet sekte u Gospiću, bande anonimnih komentatora koji su pisali komentare koje je naručivao sam Milinović. Sekta se raspala, ali Peinović je ostala raditi prljav posao koji će završiti 16.svibnja. Peinović se vodi kao zamjenica pročelnice u županiji, no opis njenog posla daleko je od poslova iz djelokruga Ličko senjske županije. Ono što Peinović radi, tvrde izvori nema veze sa županijom. U mandatu koji traje izbrana je sa liste HDZ-a u Gradsko vijeće Gospića, no sa još nekoliko vijećnika je ušla u “autobus” kada je Milinović rušio Vladu, i od tada Peinović je otišla do kraja Milinoviću.

LAVICA OPRAVDANO ŽIVI U STRAHU

Peinović se što je očekivano boji da ako Milinović izgubi, da ostane bez posla i da završi na ulici ako se potvrdi ono što se godinama nagađa i prikriva da se bavi vrlo prljavim poslovima. Za Peinović je najbolje da u buduće svaki tekst koji napiše za vrijeme radnog vremena nakon objave odmah obriše, kako bi zamela tragove svoga posla. Oni koji su upućeniji kažu da je Peinović vješta u pisanju, i da već zna iz iskustva što Milinović misli.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video