Postavke
kolačića

Dolazak Pevexa u Gospić najbolji je Dar za Novu godinu i godine koje dolaze

Vijest da će poznati trgovački centar Pevex ove godine graditi svoj Centar u Gospiću obradovala je sve, a posebno one u Lici koji grade ili obnavljaju nekretnine. Svi su složni, to je Lici trebalo.

Dolazak nekog velikog centra sa ponudom građevinskog materijala i svega što ide uz Dom godinama se čekalo, jer male trgovine u Lici toga tipa godinama su koristili zgodu da “žene” bez konkurencije koja stiže i koja će ne malo spustiti napuhane cijene građevinskog materijala.

KILOGRAM ČAVALA 100 % SKUPLJI

Tako primjerice kilogram čavala još i danas je sto posto skuplji nego primjerice u Pevexu u Zadru, a da se ne priča o cijenama drugog građevinskog materijala. Zbog jalove tržišne konkurencije kada se otvori gradilište i radovi svi su molili Boga da ima materijala i nije se pitalo za cijenu, što su trgovci koristili desetljećima za ekstra zaradu. Niti jedan trgovački sektor u Lici poput građevinskog materijala nije ima tako visoke cijene samo zato jer nije bilo konkurencije. Dolaskom Pevexa stvari će se po pitanju građevinskog materijala i svega što ide oko građevine će se promijeniti.

Pevex u Gospiću će ove godine sagraditi Centar za potrebe cijele radne Like, otvorit će i do 50 novih radnih mjesta, uz sve druge stvari koje povlače sa sobom tako velike trgovine. Ulaganje će se brzo isplatiti. Nastavak je to i urbanizacije Gospića.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video