Đole gladijator života

Iako ga je publika za života nosila na rukama, Đorđe Balašević izabrao je živjeti kao sirotinja i gospodin.Otišao je skromno, ali je ljudima ostavio poruke života kao Učitelj svima nama koji smo ostali živjeti.

Bio je umjetnik s manirama generacije iz pedesetih koji je svojim opusom osvajao generacije koje su tek dolazile. Bio je veliki čovjek za kojim sada tuguje Hrvatska i cijela regija.

– Ja sam bio stalno protiv rata i egzistenciju svoje obitelji sam stavio na kocku. Nisam to govorio da bi jednog dana mogao doći u Hrvatsku da držim koncerte, već da bi mogao sa svojim klincima razgovarati kao čovjek kad zato dođe trenutak, govorio je Đorđe Balašević. 

– Kao stari gladijator da se vratim u arenu sa svim onim ožiljcima od vremena koje je prošlo neki bi tako da me vide poraženog u ovoj areni, ali dok je meni vas, sustajem odustajem, pritiska me kao cigla, govorio je Balašević na koncertu u Puli kada je pokazao ono što je živio.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

OKO KAMERE Liječnička kavica !

U Rijeci je danas otvorena nova bolnica za majku i dijete, dom s 224 kreveta bit će na ponos svih Riječana. Svečano otvaranje okupilo je

Podijelite sadržaj

Dan crvenih haljina u Crikvenici

Prvog petka u veljači se obilježava Dan crvenih haljina, javnozdravstvena kampanja koja je pokrenuta kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena. Prva

Podijelite sadržaj
Play Video