DOMOLJUBNO Milinović i Lalić županiju koštali više od 400 tisuća kuna

Darko Milinović, bivši ličko senjski župan, kao i njegov bivši SDSS-a zamjenik Nikola Lalić nisu više na bankomatu Ličko senjske županije. Više ne primaju visoku plaću za nerad.

Istekao je zakonski rok koga su bivši čelnici županije konzumirali da šest mjeseci ne rade, a da primaju visoke plaće za nerad. Tako se ispostavlja da su Milinović i Lalić ukupno koštali županiju za svoj nerad, nešto više od čak 400 tisuća kuna, što su velika sredstva kada se pogleda izvorni proračun županije.

Od toga iznosa veći dio oko 250 tisuća kuna županiji je svoj nerad naplatio bivši župan. Da je bilo “obraza” novci koji su otišli za nerad mogli su primjerice obradovati za blagdane više od tisuću umirovljenika u županiji koji imaju crkavice od mirovina i koji pečenku mogu vidjeti samo na televiziji.

DAMA

Za razliku od Lalića i Milinovića sasvim je druga, pohvalna priča bivše zamjenice župana Renate Hodak iz Otočca koja nije imala obraza primati plaću za nerad, pa je županiji uštedjela više od 200 tisuća kuna.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Jesen na Velebitu !

Mnogi zaljubljenici u prirodu uživaju u jeseni koja je možda najljepše godišnje doba. U jesenskim ljepotama Velebita tisuće ljudi svakodnevno uživa. Ovaj se zaljubljenik sakrio

Podijelite sadržaj
Play Video