Postavke
kolačića

Druženje uz roštilj i muziku na izvoru Kostelka

Udruga slijepih Ličko-senjske županije u suradnji s Udrugom umirovljenika grada Otočca organizirali zajedničko druženje uz roštilj i muziku.

Mjesto za druženje je bilo izvor Kostelka – kraj Centra za ribe i rakove u Ličkom Lešću, a veselja i muzike nije nedostajalo, za što se pobrinula nekolicina članova umirovljenika.

Udruga slijepih je uz pomoć “svećenikove”kuharice Marijane pripremila meso za roštilj dan prije, a majstor od roštilja Darko odlično pripremio na roštilju. Bilo je i kolača, koje su pripremile djelatnice Udruge slijepih, a nešto se i kupilo – da ne prefali.

Okupilo se više od 60 članova udruge umirovljenika i članova udruge slijepih.

Predsjednik Udruge umirovljenika grada Otočca Nikola, nakon svog kratkog obraćanja prisutnima, u znak sjećanja na današnje druženje, poklonio je majicu Udruge umirovljenika i naglasio da bi ovakvih druženja trebalo biti više.

Predsjednik Udruge slijepih don Jure, također je pozdravio sve prisutne i zahvalio umirovljenicima na aktivnosti i pozitivi koju šire.

Druženje je završeno pjesmom, plesom, razgovorom i šetnjom okolo izvora – tko je što htio.

Izvor: Udruga slijepih Ličko-senjske županije

Podijelite sadržaj
Play Video

4. Večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13. srpnja s

Podijelite sadržaj

GOSPA KARMELSKA – RIBARSKA SENJ 2024.

Predvoditelj trodnevnice: o. Tiho Radan, ocd, poglavar samostana karmelićana i dušobrižnik sestara karmelićanki u Gospiću. Subota, 13. srpnja: 18.00 – Pokorničko bogoslužje i sveta ispovijed

Podijelite sadržaj
Play Video