Postavke
kolačića

DVD SENJ Sa bratskih vatrogasnih susreta vratili se kao pobjednici

Članovi DVD-a Senj su na ovogodišnjim susretima bratskih dobrovoljnih vatrogasnih društava u ukupnom poretku osvojili prvo mjesto.Bratovštinu čini šest dobrovoljnih vatrogasnih društava, i to Slunj, Senj, Duga Resa, Otočac, PGD Črnomelj i DVD Ogulin koji je bio domaćin ovogodišnjeg 35. po redu susreta članova ovih vatrogasnih društava.

DVD Senj je predstavljalo 12 članova, a snage su odmjerene u raznim disciplinama, primjerice polaganje tlačnog voda, brzo spajanje spojnica, bacanje torbice u krug, viseća kuglana, biljar…

Senjski vatrogasci su u ovim nadmetanjima po disciplinama zauzeli dva prva, dva druga i jedno treće mjesto i u ukupnom su poretku osvojili prvo mjesto i to drugu godinu za redom, a po prvi put u njihovim redovima i u novijoj povijesti senjskog dobrovoljnog vatrogastva nastupila i pripadnica ljepšeg spola, Martina Holjevac Vičić.

– Zadovoljni smo postignutim rezultatima u ovom našem vatrogasnom bratskom nadmetanju i nadamo se da će se ova hvale vrijedna tradicija godišnjih susreta bratskih društava, koja traje već tri i pol stoljeća, uspješno nastaviti i dalje – kaže predsjednik DVD-a Senj Marin Lončarić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video