Ernest Petry : Milinoviću želim puno sreće u političkoj mirovini

Danas je u središnjici HDZ-a u Gospiću Ernest Petry, kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije, dao izjavu za medije kao odgovor na tiskovnu konferenciju Darka Milinovića.
Osvrnuo se na njegove prozivke u kojima proziva njegovu obitelj i pokojnog oca ratnim profiterom.

– Darko Milinović je prekjučer na N1 televiziji prozvao mog oca ratnim profiterom, čovjeka koji je bio utemeljitelj Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske države. Jako lako je mjerljiva imovina koju je stekao Darko Milinović u proteklih 20 godina i mog oca koji je preminuo na 3. katu, 30. svibnja prošle godine kao obični građanin, kao što su obični i svi drugi građani Ličko-senjske županije.
S takvim čovjekom ne želim nikakve debate niti sučeljavanja i neću dopustiti cirkus kampanju.

U svom govoru osvrnuo se i na rezultate izbora u 1. krugu.

– Rezultati izbora dokazali su da je Milinović gubitnik ovih izbora i da ću ja za približno tjedan dana biti novi župan Ličko-senjske županije. Protiv Darka Milinovića kao aktualnog župana, glasalo je oko 67% građana Ličko-senjske županije. Naravno da očekujem plebisticarnu podršku svih građana koji su se suprostavili trenutnoj politici, strahovladi, ucjenjivanju i neučinkovitosti dosadašnjeg župana. Milinović se ponaša kao bandit, kako na političkoj sceni, tako i prema građanima Ličko-senjske županije.

– U ovom trenutku ja želim pomiriti građane Ličko-senjske županije, kako bi živjeli normalno i bez daljnih podjela među ljudima. Moja misija je da u sljedećem periodu, uz potporu Vlade RH i povlačenjem sredstava iz EU fondova stvorimo nova radna mjesta kako bi spriječili daljnja iseljavanja s ovih područja.

Na kraju je istaknuo kako je on dijete Hrvatske demokratske zajednice u koju se učlanilo u veljači 1990. godine, dok je Milinovićev politički put bio od komunističke partije, pa do HDZ-a, i sada je osnovao stranku Lipo.

Petry je na kraju poželio Milinoviću puno sreće u budućoj političkoj mirovini.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

17. Humanitarna maškarana JOTA

Udruženje obrtnika Rijeke i VJ Primorski j.d.o.o. u suradnji s Rotary klubom Rijeka ponovno organiziraju dvije najfinije humanitarne akcije u sklopu Riječkog karnevala. U subotu

Podijelite sadržaj
Play Video