Postavke
kolačića

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Posjetite Smotru Sveučilišta u Zagrebu i štand Fakulteta hrvatskih studija

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, najveća manifestacija za maturante, buduće i sadašnje studente, svečano je otvorena danas, u četvrtak 9. studenoga 2023. u 10 sati, u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

Smotra Sveučilišta i ove će se godine, od 9. do 11. studenoga (četvrtak, petak i subotu), održavati na Zagrebačkom velesajmu, od 10 do 20 sati.

Već 28. put na svojim štandovima predstavljat će se fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu. Svi zainteresirani posjetitelji moći će u Kongresnoj dvorani Velesajma sva tri dana razgovarati sa studentima i profesorima te doznati razne korisne informacije o studijima, studentskoj praksi, raznim udrugama i projektima te o studentskom životu.

Naši volonteri će na štandu Fakulteta hrvatskih studija tijekom sljedeća tri dana dijeliti prigodne promotivne materijale o fakultetu i odgovarati na raznorazne upite zainteresiranih posjetitelja. Maturanti će iz prve ruke moći čuti kako je studirati na Fakultetu hrvatskih studija te koje posebnosti nude naši studijski programi.

Na štandu Fakulteta hrvatskih studija provodit će se razne aktivnosti.

Virtualnom štandu Fakulteta hrvatskih studija može se pristupiti na poveznici: https://smotra.fhs.hr/

Naš kviz možete zaigrati na sljedećoj poveznici: https://smotra.fhs.hr/zaigraj-fhs-kviz/

Izvor: Hrvatski studiji

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video