Postavke
kolačića

FIJASKO: Pokušao ući u Sabor, a nije uspio pobijediti ni u svome selu

Nakon što su se ugasila svijetla parlamentarnih izbora, novi dan je donio pobjednike i gubitnike. Kako na nacionalnoj razini tako i na lokalnoj. U Ličko senjskoj županiji HDZ je doslovno pomeo, kada se zbroje rezultati u četiri grada i osam općina. Najveći politički gubitnik u Lici je gledajući sa funkcije, gradonačelnik Otočca Goran Bukovac koji je doživio pravi izborni fijasko, iako je Bukovac sa svojom strankom Fokus – Republika puno očekivao, a izborni rezultat je pravi lokalni politički brodolom.

NISU GA RAZUMJELI ILI MU OTOČAC OKRENUO LEĐA ?

Ne uzimajući “košaru” glasova koje je dobio u ostatku Like, Bukovac je u svome gradu gdje je već tri godine gradonačelnik Otočca doživio veliki politički poraz. Od 4 288 birača koji su izašli na izbore Bukovac je dobio samo 659 glasova ili 15,91 %, dok je HDZ dobio tri puta više glasova ili 1921 glas. Bukovac je išao sa sloganom Glas razuma, a posve je nerazumljivo da je samo prije tri godine kada je postao gradonačelnik Otočca od istih birača dobio četiri puta više glasova – 2611 što samo govori da mu je popularnost naglo spala kod građana Otočca, kao najava za lokale izbore da je vrlo izvjesno Bukovac tek prolazni gradonačelnik sjedišta Gacke doline. U političkom brodolomu nije nevažno da je Bukovac izgubio i u svome rodnom selu – Kuterevu.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video