Postavke
kolačića

Film “Seoba mačaka s Karpata”

Prvo javno prikazivanje filma o provedbi LIFE Lynx projekta u Hrvatskoj bit će – Gorski kotar, srce dinarske populacije risa!

Film “Seoba mačaka s Karpata” biti će prikazan na Motovun Film Festival koji se održava od 24. do 28. srpnja na Petehovcu kod Delnica. Uz vrhunske filmove, festivalski program uključuje i brojne radionice o životinjskom svijetu Hrvatske (naša “Šetnja s velikim zvijerima” je prošle godine bila hit), susrete s piscima, glazbeni program i još mnogo razloga da krajem srpnja posjetite prekrasni Gorski kotar.

Film prati sedmogodišnji projekt nekolicine znanstvenika, koji su svojim radom i požrtvovnošću spriječili izumiranje risa u Hrvatskoj i Sloveniji. Dok nas postepeno upoznaju s tom tajanstvenom životinjom i oni sami se polako razotkrivaju.

Izvor: LIFE Lynx – hrvatski terenski blog

Podijelite sadržaj
Play Video

U subotu 4. večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13.srpnja s početkom

Podijelite sadržaj

UNUTARSTRANAČKI IZBORI 2024.

Sve članice i članovi HDZ-a koji će na dan izbora boraviti izvan mjesta svog prebivališta moći će glasovati u područjima u kojima se nalaze, uz

Podijelite sadržaj
Play Video