Postavke
kolačića

GADLJIVO Starčević je prevario mnoge, jedino nije Milinovića zato ga i podržava

Ne stišavaju se reakcije javnosti na posve gadljivu podršku koju je kandidat za gradonačelnika Gospića Darko Milinović javno dobio od bivšeg gradonačelnika Gospića Karla Starčevića.

Komentara je puno, i iz svega se može izvući da je Starčević podržavanjem Milinovića zabio dosta podlo i pokvareno nož u leđa mnogima, posebno onim bez kojih nikada ne bi postao gradonačelnik Gospića i osobno sebi donio korist od funkcije gradonačelnika, što je posebna tema.

Starčević je godinama tvrdio da je on sam kao jedinka sa svojom pivom, stasom, poštenjem, karakterom osvojio Gospić. Drugi ama baš nitko nije, jer Starčević je na nebrojno slučaja dokazao da ništa drugo i drugog osim svoga i sebe ne cijeni, pa je i sedam godina kako je bio gradonačelnik podredio sebi, prodajući priču o radu za javno dobro, a činjenica je da funkciju gradonačelnika iskoristio da se namiri, dok mnogi drugi oko njega “pušili” njegovo volontiranje i popušili i napušili se jeftini fora.

  • STARČEVIĆ PREVARIO LJUDE

Jednog po jednog Starčević se rješavao, pravio očito ciljano od prijatelja neprijatelje i tako došao da su mu oni koji su mu pomogli, “ginuli” da postane gradonačelnik postali neprijatelji, lopovi, neradnici, vucibatine, a Milinović nakon svih “smetlišta” postao novi prijatelj.

To je drugi i drugačiji Karlo Starčević nego što se godinama u javnosti predstavljao. To je pravi Starčević.

Mnogima nitko nije kriv što ih je iskoristio i odbacio, što su ispali naivci od čovjeka koji nikada nije priznao i neće da se laži i istina nikada nisu vozila u istim kolima.

Starčević ima problem da ništa ne cijeni što mu drugi dobro neprave. Eto, sada svi su okolo smeće samo je Milinović “cvijeće”, a gdje je nestalo smeće.

Tko bolje pozna Starčevića tvrdi da on ama baš nikoga ne prizna osim sebe, pa javno da od jednom podržava nikoga drugog nego Milinovića je posve čudno i ima pozadinu. Koju, samo se može nagađati iako se može pretpostaviti.

FOTO: ARHIVA SLOBODNA LIKA

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video