Postavke
kolačića

Generacija polaznika obrazovanja odraslih spremna za tržište rada

Obrazovanje odraslih u Srednjoj školi Otočac ima dugu tradiciju te se neprekidno razvija i usavršava prateći potrebe okruženja. Za to vrijeme imali smo zadovoljstvo školovati i uspješno prekvalificirati polaznike iz različitih krajeva Lijepe Naše, od OtočcaGospićaUdbineZatona ObrovačkogSinja, do Makarske. Jučer smo obranom završnog rada na tržište rada pustili 10 elektrotehničarasedam šumarskih tehničaradva ekonomistadva prodavačajednog automehaničara i tri strojobravara.

Podsjećamo da u sklopu obrazovanja odraslih nudimo stjecanje srednje stručne spreme i prekvalifikaciju za zanimanje elektromehaničar, autoelektričar, automehaničar, strojobravar, prodavač, ekonomist, šumarski tehničar i elektrotehničar; programe obrazovanja za poslove njegovatelja starijih i nemoćnih osoba, knjigovođe i računalnog operatera; te stjecanje djelomične kvalifikacije za knjigovođu. U ponudi su i programi učenja engleskoga i njemačkoga jezika, ali i hrvatski jezik za strance na A1 i A2 razini.


Prepoznajte i vi našu kvalitetu i tradiciju, kao što je to učinila i naša posljednja generacija polaznika kojoj ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!

Autor: Edi Šop

Podijelite sadržaj
Play Video

Fascinantni Švički slap

Ako ne znate gdje ćete za vikend predlažemo da posjetite malo selo Švica, udaljeno 6 kilometara od Otočca. Pogledajte prirodne i kulturne atrakcije Švice, znatiželjnog

Podijelite sadržaj
Play Video