Postavke
kolačića

Glasaj za Liku

kao što znate, destinacija Lika krajem 2020. godine uvrštena je na popis TOP 100 održivih globalnih destinacija svijeta, a sada je u utrci za još jednu prestižnu nagradu. 100 destinacija u svijetu ove godine nosi ovu prestižnu titulu, a među15 finalista nalazi se destinacija Lika! Lika je odabrana od strane stručnog žirija radi primjera suradnje s lokalnom zajednicom s temom “Lokalni proizvodi u funkciji održivog razvoja turizma”. 

15 finalista podijeljenih u 5 kategorija koje je odredila struka bit će predstavljeni na turističkom sajmu ITB Berlin koji će se održati 12. ožujka. U šestoj kategoriji publika ima priliku izabrati svog favorita te Vas pozivamo da glasate za LikuZa glasanje Vam je potrebno manje od minute, a postupak je sljedeći: 

 1. za upitnik kliknite na Lika Destination
 2. nakon što kliknete na link potrebno je upisati svoju mail adresu 3. zatim odabrati odgovor “Europe” 4. zatim kliknuti na “dalje” 5. nakon toga potrebno je odabrati odgovor “Lika, Croatia” 6. zatim kliknuti na “dalje” 7. i na kraju je potrebno kliknuti na “podnesi”

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video