Postavke
kolačića

Goran Bukovac novi gradonačelnik Otočca, najveće iznenađenje lokalnih izbora u Ličko senjskoj županiji

Goran Bukovac, novi gradonačelnik Otočca najveće je iznenađenje lokalnih izbora u Ličko senjskoj županiji, pa i šire. Taj 41-godišnji Otočanin imao je razlika u izbornoj noći razbiti čašu, odigrao je tiho i postao nova mlada politička faca u Otočcu i Lici pred kojim je karijera, a sudeći prema ponašanju pred mladim Bukovcem je karijera, pa nakon što je pobijedio vremešnog, kompromitiranog predhodnika Stjepana Kostelca promjene na čelu Otočca su u puno stvari povijesne baš kao promjene na čelu Ličko senjske županije.

Bukovac nije slučajno postao gradonačelnik Otočca, jer kako nam reče jedan dobar poznavatelj prilika u Otočcu, nije Kuterevo samo poznato po medvjedima nego i po jakim i poduzetnim ljudima u Otočcu, a iz Kutereva dolazi i novi gradonačelnik koji je po struci diplomirani politolog koji dolazi iz škole i koji čini se brzo uči politiku, a slika koja kruži društvenim mrežama gdje Bukovac hoda po selima u Otočcu sa prijateljima dokazuje da je Otočac dobio gradonačelnika kome neće manjkati ideja a ne manjka mu niti društvene žice.

OTOČAC CENTAR EUROPE

–Otočac može napredovati počiva na mnogim manjim i srednjim obrtnicima, OPG-ima, na turističkoj djelatnosti, mnogo je iznajmljivača sobA. To je jedna vrlo široka lepeza djelatnosti koju moramo znati iskoristiti. Rijeka Gacka je zapravo u mnogo čemu ishodišna točka u smislu života i razvoja grada. Gacka to jest i Gacka će to biti. Također se želim osloniti i na Velebit, našu najveću planinu koja je puna potencijala u smislu održivog razvoja i zaštite prirode. S druge strane nalaze nam je Plitvička jezera i Mala Kapela. Otočac se nalazi na jednom vrlo važnom strateškom području, ne samo u Hrvatskoj, nego li i u Europi, rekao je Bukovac koji je i glazbenik, pa je Otočac dobio i gradonačelnika harmonikaša.

Podijelite sadržaj

Volonterska akcija za sve generacije!

Mame i tate, djedovi i bake, stričevi i strine, ujaci i ujne, susjedi i prijatelji, pridružite se ove subote akciji uređenja dječjeg igrališta iza Privredne

Podijelite sadržaj
Play Video