Gospić ima veći problema od grafita Milorada Pupovca

Kada se očekivalo da Gospić nakon godina nije više Grad od skandala sa kojima su se redovno naslađivali nacionalni mediji, jedan grafit koji je osvanuo u Gospiću opet je Gospić pretvorio u “grad Slučaj”.

Valjda je to ostalo od političke gubernije koja je živjela na skandalima i podjelama. Za ozbiljne ljude u Gospiću pisanje po zidu imena Milorada Pupovca je nebitno. I Hrvati i Srbi u Gospiću pitaju se tko je Pupavac da bi dobivao tako veliki medijski prostor.

Suživot Hrvata i Srba u cijeloj Lici pa tako i u Gospiću nikad nije bio bolji, a Lika i Gospić imaju većih problema od nekog grafita. To što je ime čelnika SDSS-a osvanulo na zidu u Gospiću od koga se pokušava napraviti da je Grad pun međunacionalnih podjela nema veze sa istinom a da u Gospiću Hrvati nemaju ništa protiv Srba svjedoči i glazba po kafićima koja se pušta.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

PREMIERE NIGHT – NAPOLEON 

PREMIERE NIGHT – NAPOLEON  Epski akcijski spektakl NAPOLEON koji detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara čeka vas na PREMIERE NIGHTU!Dobitnik Oscara Joaquin Phoenix

Podijelite sadržaj

Memorijalni centar Domovinskog rata

U mjesecu kada se prisjećamo žrtve i hrabrosti Vukovara Memorijalni centar Domovinskog rata, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti i Spomen dom Ovčara radit

Podijelite sadržaj
Play Video