Postavke
kolačića

Gospić je veliko gradilište

Iako puste ulice Gospića ne obećavaju puno, slike sa brojnih otvorenih gradilišta ove jeseni u gradu, radnici, skele, govore da je Gospić veliko gradilište.

Realiziraju se milijunske investicije, što one privatne, poput izgradnje velikog trgovačkog centra STOP-SHOP ili  KROMA CAR WASH FACTORY gdje radovi sudeći po slikama sa gradilišta ide kraju, ili pak velike državne investicije poput izgradnje zgrade Središnje pismohrane zemljišnih knjiga Republike Hrvatske, a na mala vrata sa istočne strane u grad ove jeseni stigao je plin. Otvorena su druga brojna gradilišta, što će se nastaviti i iduće godine kada je u planu zakopavanje novih temelja i nove milijunske investicije, poput izgradnje gospićke zaobilaznice i drugih investicija za budućnost.

Sudeći po projektima Vlada i resorna ministarstva nisu zaboravili Liku i Gospić što je dio izvršenih obećanja koje je davao predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministri za posjeta Gospiću i Lici posljednjih godina. Velike milijunske investicije uz one brojne male sa naglaskom na turizam stvaraju preduvjete i već stvoreni uvjeti da će se u Gospiću iduće godine otvoriti nekoliko stotina novih radnih mjesta.

Obišli smo kamerom neka gradilišta u gradu. Slike su nekog novog Gospića.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Proljetni festival u Plitvičkim dolinama!

Za vrijeme nadolazećeg Proljetnog promotivnog tjedna u Nacionalnom parku Plitvička jezera imat ćete priliku uživati u posjeti Javna ustanova Baraćeve špilje po promotivnim cijenama ulaznica

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video