Gospić ovog vikenda domaćin 5. Srednjoeuropskog poduzetničkog foruma-CEEF2021 (Central European Entrepreneurial Forum)

5. Srednjoeuropski poduzetnički forum-CEEF2021 (Central European Entrepreneurial Forum) održati će se u subotu 2.10. u Gospiću, sa početkom u 15,00 sati u Kulturno informativnom centru Gospić, Budačka ul. 12.

Forum se održava u sklopu tradicionalne gospodarske i kulturno-umjetničke manifestacije „Jesen u Lici 2021“ (od 1. -3. 10. 2021. godine). Organizator foruma je Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Partneri u organizaciji su Razvojna agencija Ličko-senjske županije Lira i županijska HGK. Pokrovitelj ovogodišnjeg Foruma Hrvatska pošta.

U sklopu Foruma održati će se i promocija monografije “Intelektualni kapital – 30 godina teorije i prakse u svijetu i Hrvatskoj” u izdanju Zajednice za unapređenje intelektualnog kapitala (ZUIK) pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Naša zajednička vizija, a što je ujedno i cilj ovog Srednjoeuropskog foruma, je razvoj poduzetništva, ubrzanje gospodarskog razvoja ali i promoviranje intelektualnog kapitala kao nedovoljno iskorištenog potencijala kojeg Hrvatska posjeduje, priopćio je Organizacijski odbor CEEF-a

Podijelite sadržaj