Postavke
kolačića

Gospićani dobili obnovljeno parkiralište kod gradskog groblja

U Gospiću su danas počeli radovi na asfaltiranju parkirališta uz Gradsko groblje sv. Marije Magdalene, kao i na uređenju prilazne ceste prema groblju. Naša ekipa je obišla gradilište na kojem su angažirani radnici Lika cesta, koji marljivo odrađuju svoj posao unatoč temperaturama koje premašuju 30 stupnjeva.

Nakon što su proteklih tjedana završeni pripremni radovi na sustavu oborinske odvodnje i postavljanju rubnjaka, jutros su počeli radovi asfaltiranja, dok je za sljedeći tjedan predviđeno postavljanje horizontalne signalizacije (crta) na novoasfaltiranom parkiralištu i prilaznom kolniku.

Direktor Lika cesta, Joso Vrkljan, pohvalio je trud i upornost radnika Lika cesta: “Obišao sam gradilište i razgovarao s kolegama iz Lika cesta koji ne posustaju ni po ovakvoj vrućini. Danas se asfaltira parkiralište uz groblje i prilazna cesta prema groblju. Imamo projekte i program. Uz malo truda, naš će Gospić biti svakog dana sve uredniji i ljepši, jer za nas je Gospić srce Hrvatske, kazao je Vrkljan.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video