Postavke
kolačića

Gradonačelnik Ivan Dabo održao sastanak s predstavnicima Uprave za otoke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Danas je gradonačelnik Ivan Dabo, sa suradnicima, održao radni sastanak s predstavnicima Uprave za otoke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije – ravnateljem Dominikom Paparićem, Ivom Rumenović i Lili Mekterović-Ružić.

Razgovaralo se o projektima prijavljenim putem programa Integriranog teritorijalnog programa 2021.-2027. (ITP) kao i o Programu razvoja otoka, s posebnim naglaskom na sufinanciranje rekonstrukcije ulica u povijesnoj jezgri Novalje. Gradonačelnik je istaknuo važnost tog projekta u svrhu očuvanja kulturne baštine i poboljšanja kvalitete života građana.

Predstavnici Uprave za otoke pohvalili su napore Grada Novalje u pripremi i provedbi projekata te su izrazili spremnost za daljnju podršku i suradnju.

Podijelite sadržaj
Play Video

Rock spektakl u Novom Vinodolskom

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privlači i oduševljava publiku svih dobnih uzrasta. Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih

Podijelite sadržaj
Play Video