Gradonačelnik Otočca oduševljen biciklističkom utrkom Cro Race

Iza nas je nadasve uzbudljiv dan u kojem smo bili domaćini svjetskoj biciklističkoj eliti te ponovno potvrdili naše poznato gačansko gostoprimstvo.😀🚴🚴‍♂️🚴🚴🚴🚴🚴Zahvaljujem svima koji su bodrili natjecatelje na gradskom trgu ili uzduž etape te čestitam organizatorima, natjecateljima te pobjedniku druge etape, 19- godišnjem Olafu Kooiju iz Nizozemske.🏆🥇🚴‍♂️Domaćinstvo ovakvog događaja od izuzetne je važnosti za promociju Otočca i Gacke doline te se nadam da ćemo, sukladno mogućnostima, i u budućnosti podržavati ovaj hvalevrijedan projekt!👏, napisao je nakon svjetske biciklističke utrke Cro Race gradonačelnik Otočca Goran Bukovac koji i od građana dobiva čestitke. Gradonačelniče bravo i vama i vašim suradnicima. Otočac napokon diše i pun je dobrih događaja. Nešto što nam je već skoro jedno desetljeće falilo.. Samo tako dalje! I tko god je odabrao da cilj ovakve trke bude u našem gradu ima sve pohvale. Razmjeri ovakvog PR-a, tj. reklame za Gacku dolinu su ogromni! Samo tako nastavite. Bravo policija, bravo organizatori, bravo djelatnici Grada!, jedan je od komentara. 

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Vježba evakuacije u Gospiću

Danas je na Veleučilištu Nikole Tesla u Gospiću uz prisustvo dekanice dr.sc. Vlatke Ružić uz koordinaciju Jose Živkovića voditelja Civilne zaštite Gospić i kolega iz

Podijelite sadržaj

Ljubi ga sreća !

Marijan Kustić od kada je prije skoro prije tri godine izabran za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza i naslijedio Davora Šukera, “vatreni” nižu samo uspjehe.

Podijelite sadržaj
Play Video