Postavke
kolačića

Halid Bešlić 24. veljače 2024. u Zadru!

Uzbudljiv događaj dolazi ravno do vašeg srca – Halid Bešlić, legenda glazbene scene, dolazi u Arsenal u subotu 24.02.2024. s nevjerojatnim koncertom koji će nas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje.

Halid Bešlić, glazbena ikona i majstor balada, dovest će svoj nevjerojatan talenat i karizmu ravno do vaših srca. Sa višedesetljetnim iskustvom, Halid će nas provesti kroz vlastiti glazbeni vremeplov.

Arsenal će zaiskriti energijom, svjetla će stvoriti magičnu atmosferu, a Halid Bešlić će nas povesti na putovanje kroz vlastiti glazbeni svijet.

Ne propustite priliku postati dijelom ovog nevjerojatnog glazbenog iskustva! Rezervirajte svoje mjesto na koncertnom događaju godine i prepustite se čaroliji uživo s Halidom Bešlićem.

Doživite glazbu s dušom. Vidimo se u Arsenalu!

🎶 Nabavite na vrijeme svoje ulaznice

🛒 https://bit.ly/47akmfs
🛒 https://bit.ly/41q9zNb
🛒 https://bit.ly/3ucpl1O➡️


Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Intervju župana Ernesta Petryja za Novi list

Veliki intervju župana Ernesta Petryja za Novi list – HDZ vodi jednu vrlo uljuđenu i civiliziranu predizbornu kampanju https://www.novilist.hr/…/petry-o-otvaranju-bankomata…/ Podijelite sadržaj

Podijelite sadržaj

Plitvička ljepotica !

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, priroda otkriva svoje čarolije, svaki dan i na svakom koraku. Zahvaljujući inovativnim metodama praćenja divljih životinja, poput šumskih kamera poznatih

Podijelite sadržaj
Play Video