Postavke
kolačića

HDZ i koalicija predali listu, očekuju velebnu pobjedu koja vodi u oporavak Ličko senjske županije

Županijskom izbornom povjerenstvu Ličko-senjske županije predane su kandidacijske liste HDZ-a, HSS-a, HSU-a i HBS-a za predstojeće lokalne izbore.
Kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry i kandidatkinja za zamjenicu župana Jasna Orešković Brkljačić uz nazočnost predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i nositelja liste za Županijsku skupštinu Marijana Kustića, saborske zastupnice Anite Pocrnić Radošević kao i kandidatkinja i kandidata za novi saziv Županijske skupštine predali su dokumentaciju i preko 5.000 potpisa podrške žitelja Ličko-senjske županije.

Kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry prilikom predaje kandidature naglasio je kako će nakon lokalnih izbora županija i svi njezini gradovi i općine u suradnji s Vladom RH krenuti u novom, razvojnom smjeru u čemu mu posebnu podršku daje tim stručnih i relevantnih ljudi koji su jamac za pobjedu.
Nositelj liste za Županijsku skupštinu Marijan Kustić vjeruje u posvemašnju većinu u istoj, uz zahvalu svim članovima i simpatizerima stranke kao i svim biračima koji će HDZ prepoznati kao pobjedničku opciju koja može provesti zacrtane programske ciljeve.

ŽO HDZ Ličko-senjske županije

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video