Postavke
kolačića

HDZ Ličko-senjske županije spreman za nadolazeće EU izbore – snažna potpora Josi Vrkljanu i Kristini Prša

Uoči izbora za Europski parlament koji će se održati 9. lipnja, danas je u Gospiću održana proširena sjednica Županijskog predsjedništva HDZ-a na kojoj su nazočili svi predsjednici gradskih i općinskih organizacija, Zajednica utemeljitelja, branitelja i poduzetnika te Mladeži HDZ-a.

Na sjednici su analizirani rezultati nedavno održanih parlamentarnih izbora za Hrvatski sabor, na kojima je HDZ Ličko-senjske županije ostvario najbolji izborni rezultat u Republici Hrvatskoj s ostvarenih 54,5 % potpore građana.

Na sjednici je naglašena bitnost EU izbora na kojima HDZ-ovu listu predvodi predsjednik stranke Andrej Plenković.

Također, na sjednici su svoje programe iznijeli kandidati HDZ-a za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Grada Gospića, Joso Vrkljan i Kristina Prša, nakon čega su pred nadolazeće izbore dobili snažnu potporu cjelokupne Županijske organizacije HDZ-a.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video