Postavke
kolačića

HDZ obilježio Dan državnosti 

Danas su izaslanstva HDZ-a Gospića, Zajednice utemeljitelja i branitelja HDZ-a te Mladeži HDZ-a obilježili 30. svibnja, Dan državnosti. 

Nakon prisustva svetoj misi povodom blagdana Tijelova i Dana državnosti, koju je predvodio je o. Domagoj Jelača, izaslanstva HDZ-a odala su počast Miroslavu Petryju, prvom saborskom zastupniku iz Gospića te prvom predsjedniku HDZ-a Gospić i jednom od utemeljitelja HDZ-a u Gospiću, Lici i Hrvatskoj. 

Uz članove obitelji počast su odali tajnik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Ivica Radošević, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Gospića Joso Vrkljan, predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Ličko-senjske županije Pajo Brkljačić, predsjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Ličko-senjske županije Mara Stilinović, predsjednik Temeljne ogranka HDZ-a Gospić Joso Živković, izaslanstvo Mladeži HDZ-a Gospića, kao i drugi članovi stranke. 

Miroslav Petry umro je na današnji dan prije četiri godine, odnosno 30 godina nakon što je kao saborski zastupnik prisustvovao povijesnom zasjedanju Hrvatskog sabora 30. svibnja 1990. godine. 

Na njegovom vječnom počivalištu na gospićkom groblju Svete Marije Magdalene obitelj i izaslanstva HDZ-a zapalila su svijeće u znak sjećanja i zahvale za sve što je za života učinio za Hrvatsku domovinu.

S poštovanjem,

HDZ Gospić

Podijelite sadržaj
Play Video

Dječji ljetni kamp na otoku Prviću

Danas je ekipa osnovnoškolaca otputovala na otok Prvić. Ljetni kamp započeo je Svetom misom u 11:00 sati u Župi Presvetog Trojstva Otočac. Nakon mise uslijedilo

Podijelite sadržaj
Play Video