Postavke
kolačića

HDZ okupio brojne građane na Gradskoj tržnici Gospić

 Uoči prijevremenih izbora za gradonačelnika Grada Gospića i njegovog zamjenika te izbora za Europski parlament HDZ Ličko-senjske županije organizirao je druženje s građanima na Gradskoj tržnici Gospić. 

Tom prigodom mnogobrojni građani okupili su se oko štanda HDZ-a te izravno dali podršku Josi Vrkljanu kandidatu za gradonačelnika Grada Gospića i Kristini Prša, kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnika, ali i potporu HDZ-ovoj listi za Europski parlament predvođenu predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice i premijerom Vlade RH Andrejom Plenkovićem. 

Uz kandidate na prijevremenim lokalnim izborima druženju s građanima prisustvovali su i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i župan Ličko-senjske županije Ernest Petry, zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić i drugi brojni stranački dužnosnici.

 Uoči skore izborne šutnje poruku biračima uputio je kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Gospića Joso Vrkljan: „Pozivam svoje sugrađane da iziđu u nedjelju i povjere glas meni kao kandidatu za gradonačelnika Grada Gospića i kandidatkinji za moju zamjenicu Kristini Prši, jer naš program donosi stvaranje uvjeta da naš grad postane sredina za kvalitetan život svih građana. Moja kandidatura je proizišla iz ljubavi prema ovome gradu, što ću i dokazati u narednih desetak mjeseci mandata prionuvši poslu već od ponedjeljka ujutro u sedam sati, sve za bolje sutra svima nama.”

 Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije, član Nacionalnog predsjedništva i župan Ličko-senjske županije Ernest Petry istaknuo je kako očekuje još jednu velebnu pobjedu Hrvatske demokratske zajednice kada je riječ o izborima za Europski parlament, ali isto tako očekuje kako će gradonačelnik Grada Gospića biti Joso Vrkljan već u nedjelju, u prvom krugu. “Sinergija nacionalne vlasti, županijske i uskoro gradske predvođene HDZ-om odvesti Gospić na sasvim jedan novi kolosijek prema boljoj budućnosti i gradu onakvim kakvim ga svi mi zaslužujemo, a ne gradom slučajem kako je trenutno zadnjih par mjeseci zbog krize gradske vlasti.” – zaključuje Petry.

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video