Postavke
kolačića

HDZ-ov radni posjet Bilaju, potpora Petryu i Stilinoviću iz utvrde HDZ-a

U radnom posjetu TO HDZ-a Bilaj bili kandidati Hrvatske demokratske zajednice za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry i gradonačelnika grada Gospića Mario Stilinović, uz pratnju predsjednika Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” Ličko-senjske županije Paju Brkljačića i nekolicine članova izbornog stožera.

Uz članice i članove stranke kao i vjerne simpatizere, kandidate je dočekala predsjednica TO HDZ-a Bilaj Darinka Busija s riječima zahvale i dobrodošlice.
Prije radnog sastanka i predstavljanja programa, nazočni su zapalili svijeće za poginule i pogubljene žrtve kod spomenika žrtvama komunističkog režima i stradalnicima Domovinskog rata Bilaja i Barleta te ispred grobnih mjesta utemeljitelja stranke iz Bilaja.

Na radnom sastanku održanom u prostoru mjesnog odbora uz poštivanje epidemioloških mjera, nazočnima se obratio kandidat za gradonačelnika grada Gospića, naglasivši sve prednosti njegova programa. Posebno je istaknuo nepovoljnu demografsku sliku, mali broj radnih mjesta, održavanje i razvoj komunalne infrastrukture.
„Došli smo večeras u vaše selo predstaviti programe, čuti vaše probleme i otvoreno porazgovarati. Stajat ćemo vam na usluzi i vjerujte mi kako nam vaše povjerenje ulijeva sigurnost, ali i velika nam je obveza!“ – zaključio je Stilinović.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Anela Serdar Pašalić, obratila se nazočnima pozdravnim riječima istaknuvši pri tome obvezu izvršavanja svih danih obećanja. Svjesna velike odgovornosti i brojnih izazova, smatra da je istima upravo sada važno pristupiti.
Kandidat za župana Ličko-senjske županije, Ernest Petry u svom je obraćanju istaknuo:
„Kontinuirani i ubrzani razvoj gospodarstva, stvaranje preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, briga za maloga čovjeka, u središtu su mog programa. Svjestan sam trenutne situacije, ali vam jamčim da ću sa svojim suradnicima otvoriti vrata županije investitorima.
Ističem kako ću podržati projekte lokalnih samouprava, ali svakako i brojne kapitalne i strateške investicijske projekte koji će se realizirati u suradnji s Vlade RH.“

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video