Postavke
kolačića

HDZ Plitvička Jezera priprema se za pobjedu na lokalnim izborima

Općinski odbor HDZ-a Plitvička Jezera u Korenici održao je operativni radni sastanak općinskog izbornog stožera na kojem je nazočio kandidat HDZ-a za Ličko senjskog župana Ernest Petrya uz prisustvovao Tomislava Užarevića, predsjednika OO HDZ-a Plitvička Jezera i članovi općinskog izbornog stožera te saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević, državni tajnika Sanjin Rukavina i Darka Nekić, voditelj županijskog izbornog stožera Ivica Radošević kao i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Gospića Mario Stilinović.
Kako je istaknuto HDZ Plitvička Jezera se priprema za predstojeću političku utakmicu i očekuje pobjedu na predstojećim izborima kako na općinskoj tako i na županijskoj razini kao i veliku potporu birača prema kandidatu za župana Ernestu Petryju.
Naglašena su očekivanja kvalitetne buduće suradnje Općine Plitvička Jezera s Ličko-senjskom županijom. Ernest Petry, kandidat za župana istaknuo je da će fokus njegovog rada biti razvoj gospodarstva, investicijska ulaganja u svrhu stvaranja preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, istaknuvši da će suradnja između županije s općinama i gradovima biti na partnersko prijateljskoj razini uz neophodnu suradnju s ministarstvima i Vladom RH kako bi se realizirali projekti od interesa lokalnog stanovništva, čemu je jučer bio i jamac posjet predsjednika Vlade Andreja Plenkovića općini Plitvička jezera.

Podijelite sadržaj

Miner Franjo !

U Hrvatskoj puno je zanimanja, no zanimanje profesionalni miner je jako malo. Franjo Krešić iz Gospića taj posao radi skoro četrdeset godina, pa ne čudi

Podijelite sadržaj
Play Video