Postavke
kolačića

HDZ predstavio izborni program, na listi za Sabor iz Ličko-senjske županije Ernest Petry i Ivan Dabo

Uoči predstavljanja Izbornog programa Hrvatske demokratske zajednice u Zagrebu su danas održane sjednice Predsjedništva i Nacionalnog odbora stranke. Nakon tih sjednica, predstavljanje Izbornog programa odvilo se u hotelu Westin, gdje su predstavljene i liste kandidata s kojima HDZ izlazi na parlamentarne izbore 17. travnja. Predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je naglasio sinergiju iskustva i mladosti kao ključnog faktora koji će pridonijeti obnovi povjerenja birača i daljnjem jačanju položaja stranke. Uz pohvale postignućima u proteklom razdoblju, istaknuo je angažman na politici modernog suverenizma i čvrste ekonomske integracije zemlje.

Za Ličko-senjsku županiju, posebno je značajna lista sedme izborne jedinice koju predvodi Tomo Medved. Iz Ličko-senjske županije na listi su se našli aktualni župan Ernest Petry, na petom mjestu, i gradonačelnik Novalje Ivan Dabo, na četrnaestom mjestu.

Osim njih, uz već spomenutog nositelja liste, još uvijek aktualnog potpredsjednika Vlade RH i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda, na listi su Ivan Celjak, Martina Furdak Hajdin, Marijana Petir, Veselko Gabrićević, Nikolina Brnjac, Majda Burić, Rade Šimićević, Magdalena Komes, Damir Mandić, Anđelka Salopek, Sanja Mioković.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Proljetni festival u Plitvičkim dolinama!

Za vrijeme nadolazećeg Proljetnog promotivnog tjedna u Nacionalnom parku Plitvička jezera imat ćete priliku uživati u posjeti Javna ustanova Baraćeve špilje po promotivnim cijenama ulaznica

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video