Postavke
kolačića

HDZ predstavio novog gradonačelnika Otočca, kaže čim postane novi gradonačelnik tuđe smeće u Otočac više neće dolaziti

Večeras je u Otočcu HDZ Grada Otočca predstavio svog kandidata za gradonačenika Edyja Sladovića. Predstavljanju su uz domaćina predsjednika GO HDZ-a Otočac Branislava Šutića nazočili i kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, državni tajnik ministarstva uprave i pravosuđa i potpredsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Sanjin Rukavina te predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić.

Nakon pozdrava domaćina, prisutnima su se obratili državni tajnik Sanjin Rukavina, kandidat za župana Ernest Petry te Marijan Kustić koji je dao podršku Edyju, rekao da je vrijeme za mlade ljude te najavio odličan rezultat HDZ-a u svim općinama i gradovima te samim time i pobjedu i u županiji.

EDY SLADOVIĆ: OBA MOJA DJEDA I OBA RODITELJA SU DRAGOVOLJCI DOMOVINSKOG RATA, A JEDAN DJED JE BIO I ZAPOVJEDNIK OBRANE OTOČCA

Edy je svoje predstavljanje započeo riječima da je dijete HDZ-a, član stranke od svoje 16 godine, dijete čiji su roditelji i oba djeda dragovoljci Domovinskog rata i čiji je djed jedan od zapovjednika obrane Grada Otočca.

“ČIM POSTANEM GRADONAČELNIK ZAUSTAVIT ĆU DOVOZ SMEĆA U OTOČAC!”

Edy je zatim naglasio da će svojim znanjem i energijom doprinijeti budućnosti Otočca, da je kroz sport, posebno nogomet, naučio vrijednost timskog rada, naglasio da će posebnu brigu voditi o našim sportašima i razvijati sport u Gradu, istaknuo da su ponos Grada i naši vatrogasci. Kako je naveo, jedna od glavnih točaka njegovog programa je nezaposlenost gdje se već počelo razgovarati o projektima, naglasio da planira uvođenje besplatnog vrtića, daljnje stipendiranje studenata, transparentno objavljivanje svih troškova na stranici grada jer svaki građanin mora znati na što se troši gradski novac. Obećao je i da će promijeniti sadašnje stanje čim postane gradonačelnik po pitanju dovoza smeća te da će zaustaviti dovoz smeća u Otočac. Istaknuo je i da trenutno Grad Otočac ima isti prirez kao Grad Dubrovnik – 9% te da ga treba smanjiti na 5%. Kako je istaknuo, Otočac mora postati ruralno središte ali i grad turizma te će kroz svoj program potaknuti zimski turizam izgradnjom malog skijališta ili sanjkališta.

UGOSTITELJE ĆU DOK TRAJE PANDEMIJA OSLOBODITI PLAĆANJA TERASA

Nadalje je naglasio da će ukinuti plaćanje terasa za vrijeme pandemije a nakon pandemije će onim ugostiteljima koji budu ulagali u svoje terase uloženo odbijati od plaćanja. Zaključno je istaknuo da u sve ovo ulazi s mnogo energije i čista obraza jer samo radom i zalaganjem možemo učiniti promjene.

“Cilj mi je vratiti vjeru u grad da se u njemu mogu raditi velike stvari. Cijeli moj tim i ja smo spremni, priključite nam se da promjenimo sliku Otočca” – pozvao je sve Edy.

Video predstavljanja pogledajte na linku niže:

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video