Postavke
kolačića

HDZ – u u Otočcu pristupilo 157 novih članova, većina su mladi, do izbora biti će ih još

Čini se da je pun pogodak bio kada je predsjednik GO HDZ Otočac Branislav Šutić i vodstvo stranke u nadolazeće izbore na listu za Gradsko vijeće uključili dosta mladih i poduzetnih ljudi, a za gradonačelnika istaknuli mladog ali poduzetnog kandidata Edyja Sladovića, potpredsjednika mladeži HDZ-a Otočac i potpredsjednika Savjeta mladih Grada Otočca te za zamjenicu župana istaknuli mladu Otočanku Jasnu Orešković Brkljačić koja je bila i predsjednica mladeži Grada Otočca i potpredsjednica mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije, u HDZ Otočac u zadnjih mjesec dana se učlanilo čak 157 novih članova među kojima dominiraju mladi.

Novi članovi prepoznali su novi smjer stranke kao i činjenicu da je HDZ stranka koja je na vlasti i na nacionalnoj razini na čelu sa predsjednikom HDZ-a i Vlade Andrejem Plenkovićem i tako vide priliku da se grad Otočac uz pomoć Vlade može razvijati, istaknuo je Branislav Šutić predsjednik HDZ-a Otočac koji je očito pružanjem šanse mladima ojačao HDZ u Otočcu koji se priprema za preuzimanje vlasti u gradu.

Podijelite sadržaj

Premijera: Nacistička tajna znanost

Tema ove emisije je znanost i pseudoznanost u vrijeme nacističke Njemačke te sve njene mračne tajne. NACISTIČKA TAJNA ZNANOST – od 6. svibnja, ponedjeljkom u

Podijelite sadržaj
Play Video