Postavke
kolačića

Hostel Sveti Rok odličan odabir za odmor

Okružen Parkom prirode Velebit i nacionalnim parkovima Paklenica i Plitvička jezera , a na samo 20 minuta od Jadrana, hostel Sveti Rok odličan je odabir  destinacije za odmor.

Bilo da želite uživati u prirodnim ljepotama i tišini Like, bilo da želite iskusiti aktivan odmor u jednom od najljepših predjela Hrvatske.

U okruženju hostela Sveti Rok nalazi se 250 kilometara označenih biciklističkih staza na kojima ćete pronaći u raslinju zaboravljene kamene kuće, otkriti obilje bistrih voda i livade poljskog cvijeća ispod Velebita.  Za naše goste možemo dogovoriti i rent a bike uslugu.

Unutar pola sata vožnje od hostela Sveti Rok možete posjetiti Memorijalni centar Nikole Tesle, čuvenu Majstorsku cestu i Tulove grede gdje su snimani Winnetou filmovi .

Možete i istražiti Cerovačke špilje, najveći kompleks špilja u Hrvatskoj, zakoračiti stazama Nacionalnog parka Paklenica ili popiti kavu uz pogled na more. Prva plaža, Rovanjska, od hostela je udaljena 20 minuta.

Podijelite sadržaj
Play Video

HDZ uvjerljivo na prvom mjestu

CROBAROMETAR: HDZ i dalje uvjerljivo na prvom mjestu, s čak 11 postotnih poena prednosti nad posrnulim SDP-om! Prema istraživanju NOVE TV, prvom nakon Europskih izbora

Podijelite sadržaj

Blagdan Sv. Petra i Pavla na Stolcu

Udruga za očuvanje i promicanje kulturnih i prirodnih vrijednosti kraja “Petrova Stolac” poziva Vas dana 29. lipnja 2024. godine na obilježavanje blagdana Svetog Petra i

Podijelite sadržaj

Autentični hrvatski suveniri iz Kutereva

Dario Pupilj iz Kutereva vlastitim rukama izrađuje različite suvenire. U izradi suvenira potrebna su tri ključa, znanje, ljubav prema drvetu i strpljenje.  Drvo je materijal

Podijelite sadržaj
Play Video