Postavke
kolačića

Hotel Jezero danas bio domaćin ekskluzivnog događaja – Wine ViP Eventa

Hotel Jezero unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera danas je bio domaćin ekskluzivnog enogastronomskog događaja – Wine ViP Eventa, organiziranog u suradnji Turističke zajednice općine Plitvička jezera i Turističke zajednice područja Plitvičke doline.

Ovaj događaj okupio je vlasnike i menadžere ugostiteljskih objekata, djelatnike u turizmu, iznajmljivače smještaja, voditelje trgovina, veleprodaje hrane i pića te sve druge koji su povezani s turizmom i žele unaprijediti svoje poslovanje u svijetu enogastronomije.

Sudionici su imali priliku sudjelovati u nizu edukativnih programa koji ih je upoznao s aktualnim trendovima u enogastronomiji te se družiti s partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video