Hrvatska demokratska zajednica – do POBJEDE

General Tomo Medved: Izbor Ivan Anušić svjedoči o snazi HDZ-a. U 🇭🇷 stižu #Rafale, #Bradley, #BlackHawk, nabavljamo sustav protuzračne obrane #Mistral, protuoklopni raketni sustav RGW 90… Siguran sam da će novi ministar obrane, koji je kao dragovoljac Domovinskog rata prošao najteža bojišta u 🇭🇷, uspješno ostvarivati strateški cilj naše #VladeRH – modernizaciju pobjedničkog #HV & zamjenu zastarjele sovjetske vojne tehnologije s onom zapadnom i suvremenom, kompatibilnom s NATO.

PHS Gordan Jandroković: Anušić je odličan izbor, kao 🇭🇷 branitelj i dokazani župan ima snažan legitimitet. #DP? Od njih se ništa drugo i nije moglo očekivati nego da će pokušati osporiti taj odabir, umanjiti tu dobru odluku predsjednika Andrej Plenković i #HDZ.

Zastupnik Ante Deur, heroj obrane #Vukovar: Naša stranka ima kvalitetne ljude koji su spremni za sve izazove. Ni najmanje ne sumnjam – Anušić će iskazati i znanje i odlučnost. A #oporba? Ne bih trošio vrijeme na nju, ionako je uvijek protiv Vladinih odluka. I to baš svih. Oporba ne može pobjeći od sebe.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

PREMIERE NIGHT – NAPOLEON 

PREMIERE NIGHT – NAPOLEON  Epski akcijski spektakl NAPOLEON koji detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara čeka vas na PREMIERE NIGHTU!Dobitnik Oscara Joaquin Phoenix

Podijelite sadržaj

Memorijalni centar Domovinskog rata

U mjesecu kada se prisjećamo žrtve i hrabrosti Vukovara Memorijalni centar Domovinskog rata, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti i Spomen dom Ovčara radit

Podijelite sadržaj
Play Video