Postavke
kolačića

HUMANO Djeca iz Ukrajine će ljetovati u Senju

U Senju je boravio veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj Vasilj Kirilič. Na radnom sastanku dogovoren je prihvat 80-ak osoba (majki i djece Ukrajinskih branitelja) u prostore Osnovne škole S. S. Kranjčevića u Senju. Prostor bi trebao biti spreman od 11. srpnja, a Grad Senj, Ličko- senjska županija, Osnovna škola i Crveni križ zajedno će osigurati hranu i ostale potrebne potrepštine.

„Grad Senj se uključuje u jednu svekoliku humanitarnu akciju kako pomoći Republici Ukrajini i olakša život građanima Republike Ukrajine. Grad Senj će zajedno s Ličko-senjskom županijom, Crvenim križom Grada Senja i Osnovnom školom S. S. Kranjčevića organizirati dva turnusa za po 40 djece da ovo ljeto provedu u Gradu Senju i da im boravak u Gradu Senju napravimo što je moguće boljim“, rekao je gradonačelnik Jurica Tomljanović.

„Dolaze nam učenici u dva turnusa, a možda to budu i tri, ovisno o tome kako to u Ukrajini bude organizirano.  Mi smo se na inicijativu našeg župana odmah uključili.  Sve će biti spremno za prihvat djece već od 10. srpnja, te samo čekamo da nam ta djeca dođu i da bar na trenutke zaborave užase koje proživljavaju gore u Ukrajini.“, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Željko Tomljanović.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Aktivan vikend za rukometaše

Djevojčice U15 u Gospiću će u subotu ugostiti odigravanje susreta 9. kola 1. HRL Zapad. Seniori putuju u Senj gdje će odigrati pretposljednje kolo 2.

Podijelite sadržaj

Tony Cetinski u Zadru

Očekujte večer punu emocija i vrhunskih izvedbi jer nam stiže glazbena ikona, Tony Cetinski!U subotu, 04. svibnja, Arsenal će postati domaćin nezaboravnog glazbenog spektakla, obećavajući

Podijelite sadržaj
Play Video