I dalje je nepoznanica gdje je završio dio imovine Komunalca u Otočcu

Afera “čepšušanja” gradske tvrtke Komunalac od strane druge gradske tvrtke Gacka u Otočcu je i dalje TOP tema. I dalje je nepoznanica gdje je završio dio vrijedne imovine Komunalca. Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i dalje o toj aferi šuti, jedino traži kazneni progon osobe koja je preko službene dokumentacije otkrila i razotkrila kriminal, jer Kostelac tvrdi da se radilo o službenoj tajni, iako se radi o društvenoj imovini koja bi da je uređen grad treba biti svima javno dostupna.

ZAVJET ŠUTNJE

Priznaje da su se po zakonu gradske tvrtke morale razdvojiti, što je učinjeno još u tri grada u županiji, no niti u jednom nije se razotkrile muljaže da imovinom kao u Otočcu gradu koji posljednje vrijeme često se povezuje sa kriminalom. O aferi šuti i direktor Gacke d.o.o. Slaven Prpić, dok je se službeno jedino oglasila direktorica oštećenog Komunalca Ana Šlat koja je izjavila da nema pravne osnove za podizanje kaznene prijave i da je otkrivanjem “čepušanja” Komunalca nanesena šteta tvrtki, iako se pokazalo da se direktorica Šlat dokazala kao loš gospodar imovine, jer je prva trebala podržati istrage kako bi se utvrdilo gdje je imovina Komunalca završila. Do koje je faze došla istraga po kaznenoj prijavi koja je podnesena još krajem veljače ove godine više će se znati idući tjedan.U aferu je uvučen i poznati otočkih obrtnik Ivo Pajdaković Pajdo glavni poslovni kooperant grada Otočca i gradskih tvrtki Gacka i Komunalac.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

17. Humanitarna maškarana JOTA

Udruženje obrtnika Rijeke i VJ Primorski j.d.o.o. u suradnji s Rotary klubom Rijeka ponovno organiziraju dvije najfinije humanitarne akcije u sklopu Riječkog karnevala. U subotu

Podijelite sadržaj
Play Video