Postavke
kolačića

I pioniri Gospića nogometni prvaci

Nakon što su seniori izborili plasman u 3.HNL 1. mjesto u kategoriji pionira u prvenstvu LSŽ, osvojili su igrači NK Gospić ‘91 rođeni 2007-2008. godine.
Drugi dio prvenstva smo odigrali puno bolje nego jesenji, ostvarili 7 pobjeda i jednu neriješenu utakmicu, te uz druge rezultate koji su nam se poklopili, mislim zasluženo osvojili prvenstvo. Čestitamo svim ekipama u ligi, jer smo je odigrali svi skupa korektno, bez ijedne ružne riječi jedni prema drugima.
Pošto smo znali još prije 10-tak dana da smo osvojili prvenstvo, Uprava kluba se potrudila da primjereno nagradi uspjeh. Tako da ćemo 06. lipnja 2022. otići na Poljud te pogledati utakmicu Hrvatska – Francuska, gdje nam je klub osigurao putovanje u Split i 20 ulaznica.
S obzirom da je Mbape dobio faraonske ovlasti u PSG, točno me je strah da netko od naših ne završi na Parc des Princes. „Nismo neko cvijeće, ali se beremo“ , napisao je Trener Zoran Mrkonjić 

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video