Postavke
kolačića

I šumari u Gospiću pitaju otkud 100 000 eura, supruzi poslijeratnog političkog profitera za dionice tvrtke Lavčević ?

I dalje je velom tajne obavijeno kako je, na koji način i od čega supruga poslijeratnog političkog profitera Darka Milinović, Blaženka Milinović u vrijeme najveće političke moći, kupila dionice tvrtke Lavčević iz Splita u vrijednosti od gotovo 100 000 eura koje je poslijeratni politički profiter prijavio kao Vladin dužnosnik – Ministar u svoju imovinsku karticu.

I ŠUMARI PITAJU, OTKUD ?

Supruga, koja je činovnica u Upravi šuma u Gospiću tada je posjedovala i paket dionica T-HT Zagreb u vrijednosti od tadašnjih 16 895 kuna, koje je također kupila tih godina i koje bivši ministar u Vladi najvećeg osuđenog političkog kriminalca Ive Sanadera koji i danas čami u zatvoru zbog poslijeratnog političkog profiterstva prijavio u imovinsku kraticu. Uz druge i šumari u Gospiću se pitaju kako je Blaženka Milinović uspjela od svoje tada skromne plaće činovnice od oko 600 eura kupiti gotovo 100 000 eura dionica tada nepoznate tvrtke iz Splita. Da bi ih kupila po svojim primanjima trebala je u šumama raditi gotovo 10 godina.

www.slobodnalika.com, sve otkriva, sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

Aktivan vikend za rukometaše

Djevojčice U15 u Gospiću će u subotu ugostiti odigravanje susreta 9. kola 1. HRL Zapad. Seniori putuju u Senj gdje će odigrati pretposljednje kolo 2.

Podijelite sadržaj

Tony Cetinski u Zadru

Očekujte večer punu emocija i vrhunskih izvedbi jer nam stiže glazbena ikona, Tony Cetinski!U subotu, 04. svibnja, Arsenal će postati domaćin nezaboravnog glazbenog spektakla, obećavajući

Podijelite sadržaj
Play Video