Postavke
kolačića

Idealno mjesto za odmor i dušu je Kamp Korana

Ako tražite savršeno mjesto za odmor okruženi netaknutom prirodom, Kamp Korana je pravi izbor za vas! Smješten u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera, naš kamp pruža jedinstvenu priliku za uživanje u prirodnim ljepotama!

Kamp Korana nudi prostrane parcele za kampere, kamp prikolice i šatore, osiguravajući vam dovoljno prostora za opuštanje. Na raspolaganju su i bungalovi za one koji preferiraju udobniji smještaj, idealni za obitelji i parove. Moderne sanitarne čvorove s tuševima, WC-ima i prostorima za pranje rublja osiguravaju vam ugodan boravak. U sklopu kampa nalazi se restoran i bar gdje možete uživati u lokalnim delicijama i osvježavajućim napicima, kao i trgovina opskrbljena svim potrebnim namirnicama i potrepštinama.

Za ljubitelje aktivnosti tu su pješačke i biciklističke staze koje vas vode kroz prekrasne krajolike. Kamp Korana pruža mirnu i opuštajuću atmosferu, idealnu za bijeg od svakodnevnog stresa. Bez obzira jeste li avanturist ili tražite mirno mjesto za odmor, ovdje ćete pronaći sve što vam treba.

Više informacija i rezervacije potražite na našoj web stranici👉https://np-plitvicka-jezera.hr/aktivni-odmor-u-kampu…/

Izvor: Nacionalni park Plitvička jezera

Podijelite sadržaj
Play Video

Parni Valjak u Brinju!

Tradicionalni dvodnevni glazbeni rock festival u organizaciji Udruge glazbenika Notalika, održava se na otvorenom, 12. i 13.7.2024. na vanjskom sportskom igralištu Dvorane Luke Perkovića. Prostor

Podijelite sadržaj
Play Video