Ileana Tomljanović, predala kandidaturu za gradonačelnicu grada Senja !

Ileana zna kako stvoriti prepoznatljivu priču, ona je majka ,profesorica , poduzetnica,  žena koja viziju pretvara u stvarnost. Ileana Tomljanović  ima 38 godina , majka Nadie  i Nikše, pomajka Marka i Borne ,u slobodno vrijeme žena koja betonira, gleta, farba,  obnavlja stari namještaj, daje ideje za uređenje interijera. 

Ova mlada žena odvažna je i borbena što zahvaljuje činjenici da je  dijete samohrana roditelja , ona prepreke ruši predanim radom, dobrim idejama i jasnim ciljevima.

Nakon gimnazije u Senju,  završava Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu  te stječe zvanje profesora rehabilitatora. Tijekom studijskih dana stipendista je Ličko –senjske županije za deficitarno zanimanje.  Vlastita financijska sredstva za školovanje počela je osiguravati još kao srednjoškolka sezonskim ugostiteljskim radom.

U Zagrebu tijekom studija dobiva priliku raditi za najveću ugostiteljsku industriju u Hrvatskoj , tim koji stoji iza projekata Papaye , Pirane, Leggiero i svih prepoznatljivih evenata u Hrvatskoj. Ovim iskustvom i poslom stekla je znanja i spoznala važnost kvalitetnog brendiranja proizvoda i destinacije.

Ileana radi kao stručni suradnik edukacijsko rehabilitacijskog profila u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Senj gdje su joj fokus djeca s teškoćama i rad na inkluziji.

Poduzetnički put kreira s  mužem te stoji iza dva prepoznatljiva projekta u Senju  i dalje, History House Moja Ti 1830 i O.DA Interijeri.

Senj gleda kao grad iznimnog turističkog potencijala koji do sada nije ostvaren, Grad ugodan za zdrav život mladih obitelji koje žele ostati i onih koje se razmišljaju vratiti. Grad po mjeri svakog djeteta , ugodan za igru spreman za edukaciju. Grad u kojem je ODGOVORNO odlučila da želi ostati , živjeti i djelovati i upravo je u tome pronašla motiv svoje kandidature i razlog da postane od politički neaktivne žene kandidatkinja koja je spremna predano raditi da vizija boljeg i sadržajnijeg Senja postane stvarnost.

Zahvaljuje se svim dragim prijateljima koji su ju iskreno podržali u odluci da se kandidira, svim volonterima koji su zadnjih nekoliko dana marljivo za nju prikupljali potpise, a osobito se zahvaljuje svim građankama i građanima grada Senja koji su joj svojim potpisom to omogućili !

ODGOVORNO

                        ja ostajem !

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video